U DILERSKOJ GRUPI UHIĆEN BIVŠI SPORTAŠ: Policija zatekla judo prvaka kako zalijeva plantažu marihuane, pomagala mu i ljubavnica

Foto: PUZ/Ilustracija

Najstariji uhićeni u trojcu privedenom pod sumnjom za uzgoj i prodaju marihuane je poznati judaš iz Splita s osvojenim brojnim odličjima na svjetskim prvenstvima.

Bivši sportaš uhićen je na širem području Omiša na plantaži indijske konoplje, a ovo mu je prvi put da je u policijskoj evidenciji povezan s drogom, piše Slobodna Dalmacija.

S njim je zbog dilanja prijavljena i 50-godišnja državljanka Velike Britanije s kojom je u ljubavnoj vezi te 30-godišnjak s područja Dicma.

Policija je u četvrtak u zasjedi uhvatili 67-godišnjaka i 30-godišnjaka u mjestu Dolac Donji, općina Omiš, kada su došli radi zalijevanja uroda marihuane.

Policija nije zaplijenila samo marihuanu

Uhićeni su na obrađenom zemljištu uzgojili 369 stabljika visine do jednog metra, no nedozvoljena biljka nije jedino što su policajci zaplijenili.

Tijekom kriminalističkog istraživanja pretražen je stan u kojem bivši judaš živi na predjelu Plokita u Splitu te kuća u Krušvaru u općini Dicmo u kojoj stanuje 30-godišnjak.

U njegovom stanu u Splitu pronađeno je 125 grama marihuane, vaga za precizno mjerenje te 30 tisuća kuna i 6000 eura, a u stanu je zetečena i 50-godišnja Britanka.

Po završetku kriminalističkog istraživanja u petak ujutro su svi troje privedeni pritvorskom nadzorniku zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, nakon toga će Općinsko državno odvjetništvo odlučiti moraju li uhićeni u istražni zatvor.


Komentari