U ČETIRI UJUTRO PIJAN JE TIPKAO PO MOBITELU: Naletio je na policijski auto ispred sebe, pa ozljedio policajku!

Foto: Freepik

Virovitičko – podravska policija javlja kako se u subotu u rano jutro dogodila prometna nesreća u Slatini i to zbog kombinacije dvaju faktora – alkoholiziranosti i tipkanja na mobitel.

Kako je izvijestila virovitičko – podravska policija, prometnu nesreću je prouzročio 31-godišnjak uslijed neprilagođene brzine, ali i nepoštujući propise.

“Osobnim automobilom, pod utjecajem alkohola 0,94 g/kg, upotrebljavajući mobitel za vrijeme vožnje – pišući poruku na mobitelu, 31-godišnji vozač zbog neprilagođene brzine i neprilagođene vožnje atmosferskim uvjetima na cesti, magla i noć, prouzrokovao je prometnu nesreću”, objavili su detelje iz virovitičke policije.

“Službeno vozilo MUP-a, za vrijeme obnašanja službe, skretalo je u lijevo s državne ceste broj 34 na nerazvrstanu cestu – prilazni kolnik, a 31-godišnjak je udario prednjim lijevim dijelom osobnog automobila u zadnji lijevi bočni dio službenog vozila”, javljaju iz policije.

Također navode kako je u prometnoj nesreći lakše ozlijeđen 31-godišnji vozač osobnog automobila i policijska službenica koja je bila suvozač u službenom vozilu MUP-a.

Oboje su prevezeni u Opću bolnicu u Virovitici, a protiv 31-godišnjeg vozača bit će podnesen prekršajni nalog po Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.


Komentari