U BLIZINI JASTREBARSKOG Nepoznati razbojnici raznijeli bankomat, ukrali novac i pobjegli

Foto: Ilustracija/Dusko Jaramaz/PIXSELL

Nepoznati počinitelji raznijeli su noćas bankomat u Klinča Selima i opljačkali ga. Razbojništvo se dogodilo oko 3:30 sati, a obližnje je stanare probudila stravična detonacija, piše Jutarnji.

Opljačkan je bankomat RBA, a iz policije su naveli kako nije za isključiti ni da su lopovi koristili omiljenu tehniku “dizanja” bankomata puštanjem plina.

“Nedavno sam se doselio u ovu zgradu i bilo mi je drago što ima dosta sadržaja pa i bankomat. Međutim, sad nakon ovog jutrošnjeg užasnog buđenja bio sam u krivu što se bankomata tiče. Prozori su se zatresli jako, iskočio sam iz kreveta, djeca su počela vrištati onako snena. Prepali smo se. Pogledao sam kroz prozor, ali ništa konkretno se nije vidjelo. Upalio se alarm. Vozila u tom trenutku po ulici da prolaze nisam primijetio” kaže za Jutarnji jedan stanar zgrade u sklopu koje je raznesen bankomat. Drugi susjed se nada kako su kamere snimile sve pa da će lopove lako uhvatiti.

U tijeku je policijski očevid te se izuzimaju svi korisni tragovi s mjesta događaja.

Inače, ovo nije prvi puta da je u Klinča Selima provaljeno u bankomat, slično se razbojstvo dogodilo i prije godinu dana.

 

 

 


Komentari