Tužni oproštaj za mladim nogometašem koji je poginuo na Selskoj: ‘Čuvaj nas s nebeskih visina’

Nesretno poginuli mladić Karlo Cvitković (Foto: Facebook screenshot)

Jučer navečer, nešto prije ponoći, na zagrebačkoj Selskoj cesti, dogodila se strašna prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 21-godišnjak. Riječ je o mladom nogometašu iz Karlovca od kojeg se danas putem društvenim mreža oprostio njegov Klub.

“Tužne vijesti pogodile su nas jutros, jer više među nama nije naš bivši igrač Karlo Cvitković. Nevjerojatno drag i pristojan dečko zauvijek je otišao na nebeske tribine, a nama ostavio tugu, šok i prazninu.

Dragi Karlo, zauvijek ćemo te se sjećati po tvojoj toplini, pozitivi, odanosti i ljubavi prema našem klubu i selu. Hvala ti što si upotpunio naše živote iako dalje nećemo pisati zajedničke nogometne balade.

Čuvaj nas s nebeskih visina i vidimo se opet. NK Kupa izražava najiskreniju sućut Karlovoj obitelji, prijateljima i poznanicima. Sahrana će biti u utorak u 14:00 sati (Hrnetić)”, objavili su iz NK Kupe.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli NK Kupa (@nk_kupa)

Prelazak na crveno

Podsjetimo, ranije je i zagrebačka policija objavila službene detalje tragične prometne nesreće.

“24. svibnja oko 23.30 sati, 21 -godišnji pješak prelazio je kolnik Selske ceste na obilježenom pješačkom prijelazu dok je na semaforu za pješake bilo upaljeno crveno svjetlo a kretao se u smjeru sjevera.

Tom prilikom na njega je naletio osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnjak a kretao se Selskom cestom u smjeru zapada dok je za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu”, priopćili su iz PU zagrebačke.


Komentari