TUŽAN KRAJ POTRAGE Policija objavila detalje smrti nakon pronalaska tijela muškarca u Savi

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Vijest o pronalasku beživotnog tijela u Savi nedaleko od Domovinskog mosta, potresla je Zagreb. O tragediji se u petak oglasila Policijska uprava zagrebačka, a očevidom je utvrđeno da nema ozljeda koje bi upućivale na kazneno djelo.

“U srijedu, 30. ožujka oko 16.30 sati u Velikoj Kosnici, 1500 metara od Domovinskog mosta u smjeru istoka, u plitkoj vodi rijeke Save pronađen je leš 43-godišnjeg muškarca. Na tijelu nisu uočene ozljede koje bi upućivale na činjenicu da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku”, izvijestila je zagrebačka policija.

Prema pisanju Večernjeg,  doznaje se da je riječ o Robertu Stepaniću, 43-godišnjaku koji je prije dva mjeseca nestao s područja Velike Gorice. Od Roberta su se oprostili njegovi bližnji na društvenim mrežama, a njegov nestanak se više ne nalazi ni na popisu nacionalnog registra nestalih osoba.

“Nažalost moramo vas obavijestiti da je njegovo tijelo nađeno u Savi kod Domovinskog mosta. Bobby naš, voljet ćemo te i nikad ne zaboraviti dok smo živi. Pokoj ti duši i laka hrvatska gruda”, napisali su njegovi bližnji.


Komentari