TUKAO JE ŽENU! Otac premlaćene djevojčice iz Nove Gradiške više je puta kažnjavan zbog nasilja u obitelji

Photo: N1

Dok se djevojčica u Klaićevoj još uvijek bori za život, policija o njezinom ekstremno lošem fizičkom stanju ispituje njezine roditelje.

Roditelji su u petak ujutro privedeni te ih se tereti za povredu djetetovih prava, potvrdio je na konferenciji za novinare glasnogovornik Policijske uprave brodsko-posavske Damir Brezić.

Otkriveno je i kako je otac djevojčice (27) više puta kažnjavan zbog nasilja u obitelji. Brezić je rekao da je u ranijim slučajevima bio kažnjavan zbog nasilja prema supruzi (24).

Nakon što ih se ispita, roditelji će biti upućeni u nadležno državno odvjetništvo koje će odlučivati o zatvorskoj kazni.

U petak je Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike naložilo Centru za socijalnu skrb u Novoj Gradiški žurnu procjena sigurnosti u obitelji.

Isto tako, Centar je izdvojio ostalo troje djece u udomiteljsku obitelj.

Podsjećamo, u četvrtak je dvogodišnja djevojčica u Zagreb dovezena zbog teškog nagnječenja mozga, ali i cijele glave. Osim toga, djetetovo je tijelo puno modrica, što onih nedavno razvijenih to i onih starijih.


Komentari