TROSTRUKI SUDAR! Ozlijeđeno dvoje djece, jedno teško – pojas nije propisno korišten!

Foto: PU vukovarsko - srijemska

Kako je objavila policijska uprava vukovarsko – srijemska jučer oko 18:30 dogodila se prometna nesreća prilikom koje je ozlijeđeno dvoje djece.

“Jučer, 17. listopada 2022. godine, oko 18,30 sati, u Vinkovcima, u križanju Ulice Ivana Gorana Kovačića i Ulice Jurja Dalmatinca dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i materijalnom štetom”, objavila je policija.

“Policijski službenici su obavili očevid kojim je utvrđeno kako je 59-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom vinkovačkih registarskih oznaka u raskrižju oduzela prednost prolaza osobnom automobilu vinkovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 42-godišnjakinja, i nakon udara osobni automobil kojim je upravljala 42-godišnjakinja udara u treći automobil vukovarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 42-godišnjak iz suprotnog smjera te rasvjetni stup”, objasnila je policija prometnu nesreću.

Foto: PU vukovarsko – srijemska

Nisu koristile pojas na propisan način!

“42-godišnjakinja i dvoje djece iz vozila su prevezeni u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima gdje je utvrđeno da su vozačica i jedno dijete lakše, dok je drugo dijete teže ozlijeđeno. U ovoj prometnoj nesreći očevidom smo utvrdili da ozlijeđene osobe nisu koristile pojas na propisan način. Protiv 59-godišnje vozačice policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima dostaviti kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“, objavila je vinkovačka policija.


Komentari