Trojica osumnjičenika privedena zbog 516 grama marihuane

Policijski službenici zaustavili su osobni automobil gulinskih registracijskih oznaka te pronašli paket  516 grama marihuane.

Policijski službenici VII. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom osumnjičenika (29,20,18) zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

U ponedjeljak, 11. prosinca u 22.45 sati, na autobusnom stajalištu kod raskrižja Selske i Horvaćanske ceste, policijski službenici zaustavili su osobni automobil marke Renault Megane ogulinskih registracijskih oznaka u kojem su se nalazili osumnjičeni, a pregledom vozila i osoba 20-godišnjak je predao paket u kojem se nalazilo oko 516 grama marihuane. Temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Zagrebu pretraženi su stanovi i druge prostorije osumnjičenih u Zagrebu te su pronađene dvije ‘drobilice’, dvije digitalne vage, 3 grama marihuane te 670 eura i 100 USD.

Sumnja se da su osumnjičeni unazad godinu dana nabavljali veće količine marihuane koju su prepakiravali u manje paketiće i preprodavali na narko tržištu. Nakon kriminalističkog istraživanja predani su pritvorskom nadzorniku,dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.


Komentari