Trojac uhićen nakon provale u kuću u Dugom Selu

Nakon kraće potjere policijski službenici su uhitili osumnjičene.

Policijski službenici Policijske postaje Dugo Selo dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom osumnjičenika (23,21,19) zbog osnova sumnje da su počinili tešku krađu provaljivanjem na štetu 36 godišnjaka.

Sumnja se da su u petak, 24. ožujka oko 2 sata, u Dugom Selu, Zagrebačka ulica, provalili u kuću u vlasništvu 36-godišnjaka i otuđili dva LCD televizora, ručni sat, nekoliko boca vina i prsten. Oko 4.25 sati na dojavu građana, policijski službenici su obilaskom šire zone mjesta događaja na raskrižju Plitvičke i Slunjske ulice zatekli osumnjičene s otuđenim predmetima. Osumnjičeni 21-godišnjak otuđeni je televizor bacio prema policijskom službeniku, a potom su i druga dvojica odbacili otuđene predmete i dali se u bijeg.

Nakon kraće potjere policijski službenici su osumnjičene uz uporabu sredstava prisile, doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Materijalna šteta iznosi oko 15.000 kuna. Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeto je posebno izvješće


Komentari