TRNJE, PEŠČENICA, NOVI ZAGREB: Pokradene bolesne cifre! Provalili u auto pa maznuli više stotina tisuća kuna

Zagrebačka je policija u petak primila dojavu kako se u srijedu, 21. travnja u Novom Zagrebu, Hribarov prilaz, dogodila besramna pljačka. Tamo su dvije policiji nepoznate žene došle do stana 77-godišnjakinje i ponudile joj medicinske usluge.

Nesretna ih je 77-godišnja gospođa pustila u stan, a one su je opelješile. Uzele su joj sav nakit i novac koji je imala u stanu i pobjegle iz stana. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Istog je dana prijavljeno i kako je u ponedjeljak, 19. travnja u mjestu Trstenik Nartski u Zagrebačkoj ulici, nepoznati je počinitelj iz Touarega u vlasništvu 57-godišnjeg Zagrepčanina ukrao torbu, u kojoj je bio novac, i to nekoliko stotina tisuća kuna.

U petak između 20.15 i 21.45 sati u Samoboru u ulici Ivana Mažuranića, nepoznati je počinitelj provalio u stan 47-godišnjaka i pokrao mu sav nakit, novac i ostalo što mu se našlo pod rukom. Materijalna šteta i ovdje iznosi nekoliko stotina tisuća kuna.

Istog dana oko 12 sati na Trnju u ulici Ljerke Šram, dvije nepoznate počiniteljice lažno su se predstavile 71-godišnjakinji i ponudile uslugu masaže. Ona ih je pustila u stan, pa su joj pokrale nakit i novac, sve to u vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.

Na Peščenici u ulici Frana Alfirevića, nepoznata se počiniteljica lažno predstavila 68-godišnjaku kao medicinska sestra i on ju je pustio u stan, pa mu je maznula par tisuća kuna.


Komentari