Tri nepoznate žene opljačkale Libijku na Trnju

FOTO: Ivan Klindić

Na području Uprave u posljednja 24 sata evidentirana su 33 kaznena djela: drska krađa, 14 teških krađa provaljivanjem, 13 krađa i tri ostala kaznena djela. Otuđeno je jedno osobno vozilo i jedna osoba je uhvaćena na počinjenju kaznenog djela.

Naime, u srijedu 29. kolovoza oko 11 sati na Trnju, na Aveniji Marina Držića, u tramvaju, tri su nepoznate ženske osobe otuđile novčanik iz ruksaka 38-godišnje državljanke Libije, koja je uspjela uhvatiti i zadržati 26-godišnjakinju do dolaska policijskih službenika. Osoba je dovedena u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Provale

Jučer između 15 i 23 sata na Trnju, u Nalješkovićevoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u stan i otuđio novac, oštetivši 53-godišnjakinju za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Između 21. kolovoza i 29. kolovoza od 16 do 7.20 sati na Črnomercu, u Ulici Bijenik, nepoznati je počinitelj provalio u stan i otuđio nakit, oštetivši 47-godišnjaka za nekoliko desetaka tisuća kuna.


Drska krađa u Dubravi

Jučer, 29. kolovoza oko 13.20 sati u Dubravi, u Dankovečkoj ulici, nepoznati je počinitelj prišao s leđa 45-godišnjakinji te joj s vrata istrgnuo nakit, oštetivši je za nekoliko tisuća kuna.

Krađa automobila

Između 28. kolovoza i 29. kolovoza od  20 do 10.30 sati u Susedgradu, u Ulici Dobriše Cesarića nepoznati je počinitelj otuđio osobni automobil marke VW Passat CC, njemačkih nacionalnih oznaka, oštetivši 46-godišnjaka za oko 130.000 kuna.

Komentari

loading...
-->