Traže se svjedoci prometne nesreće na Medveščaku

FOTO: Ivan Klindić

U petak 20. travnja 2018. oko 19.50 sati, u Zagrebu, na raskrižju Ulice Medveščak, Degenove ulice, Grškovićeve ulice i Ulice Ribnjak dogodila se prometna nesreća u kojoj je 66-godišnjak upravljao motociklom zadarskih registarskih oznaka zapadnom polovinom kolnika Ulice Medveščak u smjeru juga. Dolaskom do raskrižja s Degenovom ulicom, Ulicom Ribnjak i Grškovićevom ulicom, gdje se prometom upravlja semaforima koji su u vrijeme nesreće radili automatski i ispravno, ušao je u raskrižje na neutvrđeno svjetlo na semaforu za njegov smjer kretanja te je pao na kolnik.

Nakon pada, lijevim dijelom motocikla naletio je na prednji desni bočni dio osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 53-godišnjak, a kretao se istočnom polovinom kolnika Ulice Ribnjak, lijevom prometnom trakom, u smjeru sjevera, a koji je ušao u na neutvrđeno svjetlo na semaforu za njegov smjer kretanja te je skretao vozilom u lijevo u smjeru sjeverozapada, prema kolniku Degenove ulice.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen motociklist, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC Sestre milosrdnice.

Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće, tj. tko je od vozača uzrokovao prometnu nesreću, molimo svjedoke-očevice ove prometne nesreće da se jave na broj telefona 01/6333 410 ili 192


Komentari