Traže se svjedoci dviju prometnih nesreća u Zagrebu

hr.wikipedia.org

Policija svjedoke moli za pomoć kako bi se utvrdile točne okolnosti prometnih nesreća.

U utorak 17. listopada u 16.15 sati na kolniku Maksimirske ceste kod kućnog broja 286 i raskrižja s terminalom ZET-a (okretište Dubrava) dogodila se prometna nesreća u kojoj je nepoznati vozač motocikla, na kojem se nalazila putnica, naletio na pješaka koji je prelazio kolnik Maksimirske ceste. Utvrđeno je da se nepoznati vozač kretao po tramvajskim tračnicama Maksimirske ceste u smjeru istoka.

Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće, tj. tko je od sudionika prošao na crveno svjetlo na semaforu i kako bi se utvrdio identitet vozača, policija moli svjedoke da se jave na brojeve telefona 01/6333 410 ili 192.

Prometna nesreća na raskrižju Ulice Ive Robića i Ulice Vice Vukova

U utorak 17. listopada oko 14 sati, na raskrižju Ulice Ive Robića i Ulice Vice Vukova dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobili zagrebačkih registracijskih oznaka, škoda i renault. U prometnoj nesreći jedna je osoba lakše ozlijeđena.

Policija moli sve očevice ove prometne nesreće da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 01/6530-870 ili na 192.


Komentari