TRAJE POTRAGA Mladi splitski pomorac misteriozno nestao na području Atlantskog oceana

Toni Jurišić (Foto: Canva/Nestali.hr)

Mladi splitski pomorac Toni Jurišić nestao je negdje na području između Gibraltara i Trinidada i Tobaga, javlja portal NENO. Jurišić, koji je rođen 1987. godine, zadnji put je viđen 10. lipnja, a nestao je s broda na kojem je plovio u svojstvu člana posade. Riječ je o brodu za prijevoz ukapljenog plina jedne grčke kompanije.

“Na području Atlantskog oceana između Gibraltara i Trinidada i Tobaga nestao s broda u svojstvu člana posade (mornar)”, stoji o okolnostima nestanka na službenoj MUP-ovoj stranici. Nestanak se vodi u PU splitsko-dalmatinskoj.

U Sindikatu pomoraca su od početka su obaviješteni o nestanku mladog splitskog pomorca, a ističu kako je tamošnji Centar za traganje i spašavanje dobro odradio svoj posao i nastavlja s pretraživanjem.

“Hoće li istraga rasvijetliti sve detalje tek ćemo vidjeti, potraga se profesionalno provodi, no treba imatu na umu da je u pitanju jako veliko područje, doslovno – igla u plastu sijena”, rekao je glavni tajnik Sindikata pomoraca Hrvatske Neven Melvan za DNEVNIK.hr.

Komentari