TRAGIČNA SMRT NA MATURALNOJ ZABAVI: U trenutku slikanja maturantica se srušila na pod (FOTO)

Nikolina Raič
Facebook

U petak navečer, Nikolina Raič (17) iz Čapljine u BiH, umrla je od srčanog udara na svojoj maturalnoj zabavi. 

U petak navečer, netom nakon što su maturanti ušli u hotel, u trenutku kada su pozirali za zajedničku fotografiju, Nikolini Raič je pozlilo i odjenom se srušila.

“Profesori, učenici, osoblje hotela… svi su joj htjeli pomoći, ali bilo je prekasno. Pokušavali su je oživiti. Stigla je i ekipa hitne pomoći, koja ju je odvezla u Dom zdravlja u Čapljini, ali joj nije bilo pomoći”, prepričali su potreseni maturanti ovaj nesretni događaj, piše 24sata.hr.  Maturantica turističko-ugostiteljske škole, 17-godišnja maturantica ostala je na mjestu mrtva od posljedica srčanog udara.

Zabava otkazana, kolege u tuzi 

Okupljeni maturanti s tugom su se razišli kući nakon ovog tragičnog događaja, a maturalna zabava je otkazana. Sve se dogodilo u petak oko 20 sati, a iz policije su kasnije potvrdili kako je smrt nastupila prirodnim putem te da zbog toga njihovi djelatnici nisu imali razloga izlaziti na mjesto događaja. “Bol i tuga je u našim srcima zbog preranog odlaska naše prijateljice Nikoline”, pišu njezini školski kolege, koji se od nje opraštaju na društvenim mrežama, dodajući kako je nebo dobilo još jednog anđela.

NIKOLINA RAIČ
Na društvenim mrežama kolege se opraštaju s preminulom Nikolinom Facebook/Screenshot

“Kad nam odlazi neko drag, ne boli samo bol, boli sve drugo. Boli što zauvijek nestaje i što ga više nigdje neće biti. Boli spoznaja da se nikad više neće moći radovati, smijati se, maštati, trčati, plakati, voljeti… Boli sve ono što je mogao napraviti, a nije”, oprostili su se od Nikoline na Facebooku njezini prijatelji.

 

Komentari