Težak vikend: od tučnjava usred bijela dana do provala u kuće i drskih krađa

FOTO: Ivan Klindić

Na području Uprave u posljednjih 48 sati evidentirano je 38 kaznenih djela: razbojništvo, teška tjelesna ozljeda, 19 teških krađa provaljivanjem, deset krađa i sedam ostalih kaznenih djela. Pronađen je jedan ranije otuđeni osobni automobil.

U subotu 30. lipnja, oko 7 sati na Peščenici u Kolarovoj ulici, nepoznati je počinitelj uporabom tjelesne snage počinio razbojništvo nad 46-godišnjim državljaninom Srbije te mu otuđio torbicu. Liječnička pomoć pružena mu je u KB Dubrava, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Isti dan, oko 11.30 sati na Trešnjevci na Trešnjevačkom trgu, nekoliko nepoznatih počinitelja fizički je napalo 44-godišnjaka. Liječnička pomoć oštećenom pružena je u KB Dubrava, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Krađa tehničkih uređaja

Od 30. lipnja do 1. srpnja između 20 i 14 sati, u Sesvetama u Slatinskoj ulici, nepoznati je počinitelj s više teretnih automobila otuđio tehničke uređaje, oštetivši poduzeća iz Sesveta i Konjščine za više desetaka tisuća kuna.

Provale u kuće

Od 1. do 2. srpnja između 18.30 i 0.20 sati, u Susedgradu u Starim Gajnicama, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 45-godišnjaka te otuđio novac i nakit. Materijalna šteta cijeni se većom.

Od 25. do 30. lipnja, između 11.30 i 11.40 sati u Jastrebarskom u Domagovićevoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u kuću i otuđio novac, oštetivši 66-godišnjakinju za nekoliko desetaka tisuća kuna.


Komentari