TEŠKO STRADAO DJEČAK NA BICIKLU! Zagrebačka policija moli pomoć zbog utvrđivanja detalja nesreće

Ilustracija / Facebook

U srijedu, 24. veljače 2021. godine oko 17 sati, u Sesvetama se dogodila teška prometna nesreća. Tada se na raskrižju Ulice Ljudevita Posavskog i Ulice 144. brigade hrvatske vojske zbila prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil i dijete biciklist.

Ne zna se puno informacija, no u nesreći je teško ozlijeđeno dijete biciklist, koje je smjesta prevezeno u bolnicu. Po Facebook grupama su se ubrzo počele širiti glasine o događaju, no jedino što policiji u ovom trenutku može koristiti su konkretne informacije o nesreći.

Dječaka su stavili na nosila te u kola hitne pomoći, neslužbeno saznajemo, a njegov je bicikl bio odbačen na cesti, uslijed udara automobila, te je ta scena zgrozila građane Sesveta, kao i sve prolaznike.

Mnogi su komentirali kako su takve stvari sve učestalije jer se vozači i svi ostali sudionici u prometu ne znaju ponašati, pa se događaju ovakve nesreće, dok su neki otvorili paljbu i na roditelje koji bi djeci trebali reći kako se ne bi smjela voziti uz najprometnije ulice u gradu.

Oko cijelog slučaja smo kontaktirali Policijsku upravu zagrebačku, gdje su nam potvrdili kako traže očevidce ove teške prometne nesreće u kojoj je nastradao dječak.

A upravo kako bi se utvrdilo tko je kriv, imate li ikakve informacije, javite se zagrebačkoj policiji na broj telefona 01/4570 820 ili 192 jer ćete im na taj način pomoći u istrazi.


Komentari