Teško ozlijeđen: Prišao mu i pretukao ga nasred ulice

Ilustracija

Osumnjičeni odveden na kriminalističko istraživanje.

U utorak, 8. svibnja oko 17.50 sati na Medveščaku, na raskrižju Bauerove i Martićeve ulice, 45-godišnjak je prišao 32-godišnjaku koji ga je tjelesno napao. Oštećeni je vozilom HMP-a prevezen u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, a osumnjičeni je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Na području Uprave u posljednja 24 sata evidentirano je 41 kazneno djelo: razbojnička krađa, dvije drske krađe, teška tjelesna ozljeda, 12 teških krađa provaljivanjem, 12 krađa i 13 ostalih kaznenih djela.

Jučer, 8. svibnja oko 20.20 sati u Susedgradu, u Škorpikovoj, u trgovačkom centru, 37-godišnjak je  uporabom tjelesne snage počinio razbojničku krađu nad 54-godišnjim zaštitarom koji ga je zadržao do dolaska policijskih službenika. Osumnjičeni je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

U utorak, 8. svibnja oko 14 sati na Črnomercu, Ilica, u stanu su dvije nepoznate ženske osobe ušle u stan83-godišnjaka te su iskoristile njegovu nepažnju i otuđile mu nekoliko tisuća kuna. Oštećeni je krenuo za osumnjičenima te je na Trgu francuske republike sustigao i zadržao 69-godišnjakinju koju su policijski službenici doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Jučer, 8. svibnja oko 16 sati na Črnomercu, Sveti duh, na pješačkom prijelazu je nepoznati počinitelj prišao 59-godišnjakinji te joj strgnuo nakit kojeg je nosila oko vrata, oštetivši je za više tisuća kuna. U službene prostorije doveden je maloljetnik nad kojim će se provesti kriminalističko istraživanje.

Jučer, 8. svibnja od 9.50 do 15.30 sati u Centru, Rokov perivoj, nepoznati je počinitelj provalio u stan i otuđio nakit i novac, oštetivši 48-godišnjaka za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Jučer, 8. svibnja oko 17.20 sati na Medveščaku, Zelenjak, nepoznatoj počiniteljici koja se lažno predstavila, na prijevaru je oštećena 87-godišnjakinja predala nekoliko stotina tisuća kuna.


Komentari