Teška prometna nesreća na Ksaverskoj cesti! Vatrogasci rezali lim da spase stradale

Foto: JVP Zagreb

U noćnim satima u subotu na Ksaverskoj cesti u Zagrebu dogodila se teška prometna nesreća o kojoj su se oglasili i vatrogasci.

“Noćašnja prometna nesreća na Ksaverskoj i spašavanje dviju osoba upotrebom hidrauličkih alata jedna je od dvije prometne nesreće na kojima smo noćas sudjelovali. Vjerujemo u brz i uspješan oporavak spašenih” javili su iz JVP-a Zagreb.

Foto: JVP Zagreb

Iz automobila su spašavali dvije djevojke u koje se zabio vozač drugog automobila koji je, kako tvrdi svjedok nesreće, ostavio automobil i pobjegao, piše 24sata.

“Jedna cura živi u blizini gdje ih je vozač udario, bez ikakvog kočenja. Onda je krenuo u rikverc, zaobišao preko svog tog stakla i otišao dalje. Jedan dečko ga je krenuo ganjati, a vozač je malo dalje opet udario u auto te se više nije mogao kretati. Onda je pobjegao s mjesta nesreća, tj. lagano obavio poziv i odšetao. Ljudi se tu voze motorima, klinci se voze po 100 na sat. Jedanput na mjesec vidim ovdje da policija patrolira, ne znam kako da si pomognemo” rekao je svjedok nesreće.

Izbjegla tragediju

“Tu sekundu sam ja stizala njima ususret. Da sam doslovno pola minute ranije prošla trebala bi ih izbjegavati da ne dođe do frontalnog sudara. Bila sam u totalnom šoku, čulo se škripanje kočnica, bum, pa još jednom škripanje i bum. U to doba stvarno nikoga nema na cesti, ali nakon ovog svi stanari su pohrlili van” ispričala je čitateljica za 24sata dodajući da je vlasnik prvog udarenog auta vjerojatno iz kreveta mogao vidjeti što da je ostao bez pola auta.

Kako smatra, čini joj se da se auto od silne brzine tek zaustavio 700-800 metara dalje.

“Otvorio mu se zračni jastuk na suvozačevom sjedalu. Čak auti nisu htjeli prolaziti da im se gume ne probuše koliko je bilo stakla po cesti. Sve u svemu sreća te pola minute da sam kasnije došla, mogla sam se i ja s njima izvrtiti. Sam Bog me spasio” naglasila je. čitateljica.

“Vlasnik tog auta prošao je pored mene ususret policiji. Bio je sav izvan sebe. Tamo je inače velika ravnina, nema semafora i auti baš jure. Promili, brzina, nepažnja, vrag nikad ne spava” zaključila je čitateljica.

Komentari