Policija objavila detalje teške prometne nesreće kod Zaprešića: Vozač je poginuo, a dvoje suputnika je ozlijeđeno

Facebook / Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija

Iz Policijske uprave zagrebačke priopćili su kako je došlo do teške prometne nesreće koja se u ponedjeljak rano ujutro dogodila na cesti DC1 između Pojatnog i Kupljenovog u Zaprešiću.

U prometnoj nesreći jedna je osoba smrtno stradala, dok su dvije teško ozlijeđene, a promet je bio zatvoren u oba smjera od Kupljenovog do Bistre.

Do nesreće je došlo kad je 50-godišnji vozač pokušao preteći kolonu vozila na dijelu ceste na kojem je to bilo zabranjeno. Tom prilikom naletio je na teretno vozilo kojim je upravljao 26-godišnjak i koje se kretalo iz suprotnog smjera. Od siline udarca, automobil kojim je upravljao 50-godišnjak i u kojem je bilo još dvoje ljudi, odbio se i udario u drugi osobni automobil u kojem nema ozlijeđenih te se zaustavio na zaštitnoj ogradi.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 50-godišnjak, dok su iz istog automobila teško ozlijeđeni 46-godišnjak, kojemu je liječnička pomoć pružena u KB Sveti Duh i 36-godišnjakinja, kojoj je liječnička pomoć pružena u KB Sestre milosrdnice.

 


Komentari