TEŠKA NESREĆA NA JANKOMIRU: Trenutak neopreza mogao je biti koban, 53-godišnji vozač završio s teškim ozljedama

Ilustrativna fotografija (foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Teška prometna nesreća dogodila se na autocesti A3 kod čvora Jankomir. Trenutak nepažnje, zamalo je bio koban za 53-godišnjeg vozača. Detalje je objavila Policijska uprava zagrebačka.

“Oko 9.10 sati, 53-godišnjak upravljao je teretnim automobilom krapinskih registarskih oznaka, a kretao se autocestom A3 u smjeru istoka kod čvora Jankomir. Dolaskom do stupa javne rasvjete br. 12, nije prilagodio brzinu kretanja vozila situaciji u prometu (zaustavljeno vozilo) te je vozilom naletio na stražnji dio teretnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka koji je bio zaustavljen na istoj prometnoj traci, a kojim je upravljao 58-godišnjak, a koji je neposredno prije prometne nesreće izašao van iz vozila, popeo se i stajao u tovarnom prostoru vozila radi provjere osiguranja tereta koji je prevozio. Uslijed toga, 58-godišnjak je pao na meki teren s južne strane kolnika”, izvijestili su iz Policijske uprave zagrebačka.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 53-godišnjak, a lakše 58-godišnjak te im je liječnička pomoć pružena u KBC Sestre milosrdnice.

Komentari