Taksist tvrdi da nije silovao djevojku: ‘Podivljala je jer nisam imao droge’, žrtva: ‘Poderao mi je najlonke i gurao prste u spolovilo’

Rodilje su ispričale nevjerojatna i teška iskustva (Foto: Shutterstock)

Taksist se trenutno nalazi u istražnom zatvoru u Rementincu.

Prije nekoliko dana 27-godišnji taksist iz Zagreba uhićen je zbog sumnje da je u kombiju silovao 30-godišnju djevojku koju je netom upoznao. No, taksist tvrdi da nikakvog silovanja nije bilo već da je cijela drama nastala nakon što joj je rekao da ipak nema drogu za koju joj je ranije tvrdio da je ima.

“Nisam je silovao, oboje smo bili pijani i ona je dobrovoljno pošla sa mnom do mojeg kombija. Mislila je da imam drogu i pitala me imam li što, a ja sam rekao da imam. Kada smo ušli u kombi, shvatila je da nemam drogu i naglo je podivljala”, izjavio je u istrazi 27-godišnji Zagrepčanin.

“Počela je vrištati jer ima psihičkih problema, nakon čega sam ja izašao iz kombija. Ubrzo su tamo došli i moji prijatelji, a ona je bila potpuno odjevena. Dakle, ne stoji tvrdnja da sam je u kombiju silovao”, dodao je osumnjičenik koji se nalazi u istražnom zatvoru u Remetincu.

>>> Zagrebački taksist silovao djevojku

Odveo ju u kombi

Podsjetimo, ovaj slučaj policiji je u ranim jutarnjim satima prijavio vozač Ubera. Naime, on je vidio nepoznatog muškarca kako djevojku, prebačenu poput vreće preko ramena, nosi u kombi. Žrtva 27-godišnjeg taksista potvrdila je detalje iskaza, a navodno je priznala da ima povijest psihičkih smetnji. U istrazi je kazala da ju je mladić silovao u kombiju dodavši da je prilikom odlasku u kombi bila pri svijesti.

Žrtva silovanja ispričala je policiji kako se s taksistom H. H. upoznala te večeri u obližnjem narodnjačkom klubu, piše Jutarnji list. Osim što su se tijekom druženja zaredale runde, ponudio joj je travu i kokain koje može kušati u kombiju, na što je ona pristala te krenula s njim do vozila.

U jednom ju je trenutku taksist, kako tvrdi, dignuo kao vreću i prebacio preko ramena te tako odnio do kombija. Vjerojatno se u tom trenutku tamo zatekao vozač Ubera koji je, vidjevši muškarca kako preko ramena nosi prebačenu djevojku, posumnjao da se radi o otmici te nazvao policiju.

‘Poderao mi je najlonke i gurao prste u spolovilo’

Djevojka tvrdi da ju je muškarac, nakon što ju je odnio do kombija, počeo napastovati. Nekoliko puta udario joj je glavom o unutrašnjost prozora, a zatim joj je poderao najlonke i gurao prste u spolovilo. Čim je iz kombija počela odzvanjati vika, dotrčali su prijatelji uhićenog H. H. i dvije djevojke. Muškarci su sjeli u kombi i odvezli se, a žrtvi kaznenog djela dvije su djevojke ponudile prijevoz kući. Djevojka je sljedeće jutro slučaj prijavila policiji koja je krenula u potragu za osumnjičenim.

Iz noćnog kluba ispred kojeg se ovaj slučaj dogodio poručili su da te večeri nisu primijetili ništa čudno te da znaju tu djevojku jer tamo dolazi jednom do dva puta mjesečno, Te večeri kada se dogodilo navodno silovanje bila je sama u klubu, piše Jutarnji list.

Obitelj, prijatelji i poznanici o osumnjičenom imaju samo riječi hvale, kažu kako nije sklon nasilju te kako je u vezi, dok njegova majka tvrdi kako je riječ o namještaljci.

“Svog sina ću spašavati do boli. Ovime mu je uništen život. Bio je u prvim redovima kad su štrajkali taksisti i definitivno smo uvjereni da je moj sin žrtva namještaljke“, kazala je majka uhićenog taksista.


Komentari