Svjedok stravične nesreće u blizini centra grada: Poginuo pješak! Ležao je rasječene lubanje

Foto: čitatelj

Sinoć između 00:15 i 00:45 dogodila se prometna nesreća na Savskoj u kojoj je poginuo pješak, tvrdi jedan od očevidaca koji procjenjuje da je preminuli imao između 30 i 40 godina.

“Automobil je naletio na pješaka koji je najvjerojatnije ilegalno prelazio cestu ili je pijanstvo u pitanju. Čovjek koji ga je pogodio, izišao je vani i čekao policiju. Čuli su se komentari tipa: “Jao ubit ću se, još sam i popio malo”. Automobil je pogodio pješaka točno na pruzi (dakle u zoni gdje je zabranjeno kretanje svima osim tram i taxi). Ja sam došao najvjerojanije minutu nakon događaja. Naletio na nekoliko ljudi koji su govorili da je mrtav, da nema pulsa. Pitao sam zna li tko oživljavanje na što sam samoinocijativno sa još jednim dečkom okrenuo nesretnog čovjeka i vidio rasječenu lubanju, pokidane zube i krvavo lice otvorenih očiju. Stravičan prizor. Shvatio sam da mu nema pomoći. Brzo je došla hitna, policija, udaljili su sve prolaznike i odradili svoj posao”, prepričao je za Zagreb.info mladić koji se našao na mjestu nesreće.

Dodaje da je predmeta bilo i 50 metara dalje, a oni koji su se u tom trenutku našli u blizini svjedočili su snažnom i bučnom udarcu, a oštećeno je još jedno ili dvoje auta parkiranih sa strane, ali najvjerojatnije se radi o manjoj materijalnoj šteti.

Policijska glasnogovornica nije bila dostupna, tako da službenu potvrdu o smrti niti nakon sedam poziva nismo uspjeli dobiti.


Komentari