Svjedoci o pokušaju silovanja: ‘Držao ju je za kosu, čupao, šamarao…’

Screenshoot

Susjedi su pomogli napadnutoj ženi.

Muškarac, azilant iz hotela Porin, napao je ženu (40), davio ju je i prijetio skalpelom, te ju pokušao odvući u podrum zgrade. Nesretnoj ženi pomogli su susjedi, te ju za dlaku spasili od silovanja, a napadač je uhićen.

“Ja sam vidjela to, on je nju još držao za kosu, jako ju je čupao, šamarao. Ja nisam vidjela taj skalpel ili što je on već imao. Ona je rekla da ga je on imao, da je njoj to u stubištu s tim skalpelom oko vrata mahao oko glave”, ispričala je Lidija Brnad, svjedokinja događaja.

Napadač je od početka travnja smješten u hotelu Porin.

“Pokušao ju je silom odvesti dolje u podrum. Ona se pokušavala njemu othrvati izaći iz zgrade i onda je vikala jako glasno upomoć, upomoć. Na to smo mi izašli svi van tko je bio ovdje”, priča Lidija, a na nu se nadovezao i Krešimir Prusec:

“Žena je zapomagala, zvala je u pomoć. Bilo je baš jezovito. Onda je nas par susjeda, istrčalo van i tu je bio taj imigrant kada je vidio da smo izašli onda je počeo trčati i bježati”.

“Žena je bila sva izbezumljena, tresla se, sjela je na ulicu nije znala uopće za sebe”, opisala je Lidija Brnad.

Na mjesto događaja ubrzo je stigla hitna pomoć jer je žrtva imala rane na vratu te je bila u šoku. Policija je uskoro, uz pomoć fotografije jednog od susjeda, pronašla 27-godišnjeg Afganistanca, kojem je određen jednomjesečni pritvor, piše RTL.

>>> Azilant napao ženu u Dugavama: Uz prijetnju skalpelom bludničio nad njom


Komentari