Svijeće, cvijeće i Dinamov šal na Aveniji V.Holjevca: Tužan podsjetnik na ubijenog mladića

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Na Aveniji Većeslava Holjevca gdje je pronađen teško ozlijeđeni Ante koji je od zadobivenih ozlijeda preminuo u bolnici  – zapaljene su svijeće.

Ante Škember bio je član Bad Blue Boysa i vatreni navijač Dinama. 

 “Mislimo da znamo tko ga je ubio, zna i policija, pa neka ga nađu i privedu” kazala su za Večernji braća Ante Škembera (29), koji je na Uskrs oko 18 sati pronađen kako bez svijesti leži  uz Aveniju Većeslava Holjevca na zagrebačkoj Sloboštini. Škembera je pronašla slučajna prolaznica koja se zatekla na tom mjestu, i to nekih pola sata nakon što je 29-godišnjak teško ranjen nožem.

Na sami Uskrs 16. travnja oko 18 sati u Novom Zagrebu kolima Hitne medicinske pomoći Ante je prevezen u KBC Zagreb. Oko 21 sat, od zadobivenih ozljeda preminuo je u bolnici, a okolnosti ovoga događaja se utvrđuju te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

>>>Užas u Zagrebu: Našli mladića ozlijeđenog na livadi, a zatim preminuo

“Bio je dobar, normalan dečko koji je volio Hrvatsku, a bio je član Bad Blue Boysa i strastveni navijač Dinama. Nije se bavio mutnim poslovima, radio je kod mene u tvrtki “, kaže brat ubijenog Ante koji tvrdi kako ne može znati što je točno radio na dan kad je ubijen, ali kako kaže, ima svoje pretpostavke. Nastavlja da je Ante od kuće otišao u petak navečer “naći se s jednim likom na okretištu” kod Savskog mosta te ga od tada nisu vidjeli.

Policajci su i detektorom metala prešli cijeli kanal i livadu u potrazi za nožem kojim je Škember ubijen. Točan uzrok smrti biti će poznat po završetku obdukcije.

U utorak su na tom mjestu prijatelji postavili šal omiljenog mu kluba Dinamo, majicu, limenku piva i zapalili svijeće.

18.04.2017., Zagreb - Na Aveniji Veceslava Holjevca gdje je pronadjen tesko ozlijedjeni muskarac koji je od zadobivenih ozlijeda preminuo u bolnici zapaljene su svijece. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Photo: Slavko Midzor/PIXSELL


Komentari