SVE IDE NA SUD! Vlasnik Audija koji je demoliran sjekirom na Črnomercu: ’Muškarca ne poznajem, nikad ga nisam vidio’

Foto: Čitatelj Zagreb.info

Automobil kojeg je u utorak popodne muškarac na Črnomercu uništio sjekirom u vlasništvu je rent-a-car tvrtke. Vlasnik tvrtke kaže da ne poznaje čovjeka. Šteta je, kaže, totalna, a naknadu će tražiti na sudu.

“Nemam vam što puno reći. Ja sam zapravo potpuno nebitan faktor u toj cijeloj priči. Imam rent-a-car kuću. Audi je bio ‘u renti’. Muškarca koji ga je napao sjekirom ne poznajem, nikad ga u životu nisam vidio”, za 24 sata rekao je Milovan Gavrić, vlasnik rent-a-car tvrtke.

Parkirani Audi A8 u vlasništvu firme u utorak je uništio muškarac sa sjekirom. Iako se pisalo kako je riječ o radniku koji je uništio šefov automobil zbog neisplate plaće mjesecima, Gavrić sada kaže da to nije istina.

“Nije riječ ni o kakvom radniku. Čovjek koji je iznajmio i vozio auto očito je imao nerazjašnjene račune. Navodno mu je napadač bio dužan neke novce. Da li s kamatama ili ne, taj dio ne znam. Ne želim se miješati”, dodaje.

O šteti na autu koja ga je šokirala, obavijestio ga je muškarac koji je iznajmio Audi. S napadačem, kaže, nije razgovarao. Šteta je totalna, a naknadu će tražiti sudskim putem.

Iz PU Zagrebačke potvrdili su da su dovršili kriminalističko istraživanje nad muškarcem koji je sjekirom uništio Audi te da će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu zbog oštećenja tuđe imovine.

Foto: Čitatelj Zagreb.info
Foto: Čitatelj Zagreb.info


Komentari