‘SVE ĆU VAS POBITI’: Šokantni detalji o manijaku koji je zgrozio Zagreb, nećete vjerovati tko je on!

Zanimljiva je činjenica što je 33-godišnji divljak već otprije poznat Zagrepčanima po maničnim ispadima.

U nedjelju oko 1 sat i 30 minuta u pothodniku zagrebačkog Importanne centra, podivljali B.I. (33) mahao je nožem i iz sveg glasa urlao: “Sve ću vas pobiti”! Što je tom čovjeku tada prolazilo kroz glavu nitko ne zna osim njega samoga, ali jedno je sigurno, svima koji su se tada nalazili u njegovoj blizini nije bilo svejedno.

Prolaznici koji su svjedočili maničnom ponašanju 33-godišnjaka, tvrde kako je u svojem ludilu uz prijetnje razbio i bocu. Pola sata nakon divljaštva stigli su policajci koji su pronašli B.I. kako leži na stubama u nesvjesti i krvave glave. Kada se pribrao, policija ga je prijavila za narušavanje javnog reda i mira i za nanošenje lakših ozljeda maloljetnoj osobi, prenosi Jutarnji.

Tukao putnike u tramvaju

No, zanimljiva je činjenica što je 33-godišnji divljak već otprije poznat Zagrepčanima po maničnim ispadima. Posljednji se dogodio ne tako davno, odnosno, 12. siječnja ove godine i to u ZET-ovu tramvaju broj 12 pored Cibone. Tada se njegov ispad, kada je počeo mlatiti putnike, dogodio usred bijela dana. Manijak je ljude udarao rukama i nogama, a neke je pritom i lakše ozlijedio. To se sve događalo u vožnji između dvije stanice, a već na sljedećoj ga je dočekala policija i privela pred očima šokiranih građana.

Opalio šamar djevojci

No, niti to nije sve, B.I. imao je ispade i prije napada u tramvaju u siječnju, a i taj se napad dogodio u tramvaju, ali ovoga puta u 17-ici u tramvaju iz smjera centra prema Borongaju.

“Sjedila sam u njegovoj blizini i izgledao mi je rastrojen, čudan, kao da samo čeka nekoga napasti”, ispričala nam je Petra M. koja je kazala kako se samo molila da što prije stigne na svoje odredište.

”Pravi šok je uslijedio nakon što je pomilovao djevojku koja je stajala pokraj njega po licu. Ona se prestravljena izmaknula, a on joj je doslovno opalio šamarčinu”, rekla nam je naša sugovornica i priznaje kako su ostali putnici bili u šoku te su se bojali reagirati. ”Kasnije je bez ijednog glasa krenuo lupati po vratima tramvaja, nitko nije reagirao već su se svi polako izmicali i bježali”, rekla je.

>>> PODIVLJAO PA ŠAKAMA UDARAO PUTNIKE, OVO MU NIJE PRVI PUT! ‘Curi opalio šamar nakon što ju je pogladio po licu…’


Komentari