‘Svaki dan mi je sve teže jer ne znam gdje je’ Vedranu ni traga već dva mjeseca: Posljednja ga je vidjela njegova majka

Vedran Patarčić (Foto: Facebook)

Prije gotovo dva mjeseca pisali smo o Vedranu Patarčiću kojem se od 19. veljače gubi svaki trag. Njegova majka Gordana za Zagreb.info je otkrila kako još uvijek nije dobila niti jednu povratnu informaciju o svom sinu.

“Policija nema nikakve dojave. Svaki dan mi je sve teže jer ne znam gdje je. Ako ga je itko vidio, molim vas neka javi”, rekla nam je drhtavim glasom Gordana.

Vedrana posljednja vidjela upravo njegova majka. Tog petka oko 20 sati kazao joj je kako ide prošetati, ali nije se vratio. Zadnji put je viđen u Ulici Janka Matka. Bio je odjeven u crnu jaknu, crne hlače i bijele tenisice. Kada je u subotu ujutro Gordana vidjela da se njezin sin nije vratio kući, kontaktirala je policiju.

Visok je 170 cm, ima kestenjastu kosu i zelene oči. Slabije je tjelesne građe. Vedran je zaposlen u bolnici Sveti Duh, ali se u to vrijeme nalazio na bolovanju zbog teškog prijeloma ruke.

O svemu se oglasio i njegov otac Dražen Patarčić prije nešto manje od četiri tjedna.

“Punih mjesec dana ima kako je otišao u nepoznato. Nadam se da je negdje ok, da je zadovoljan i sretan. Ako ste ga vidjeli, ne morate javiti gdje je, nego da je samo živ, zdrav i ok“, napisao je putem društvenih mreža i unaprijed se zahvalio svima koji mu jave nešto korisno.

Punih mjesec dana ima kako je otišao u nepoznato. Nadam se da je negdje ok, da je zadovoljan i sretan. Ako ste ga…

Objavljuje Drazen PatarcicPetak, 19. ožujka 2021.

 

U slučaju da posjedujete informacije Vedranu molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese [email protected].


Komentari