SUSJEDI NAKON UHIĆENJA ZADARSKOG MONSTRUMA: ‘Odahnuli smo, nitko ga nije volio’

Ilustracija

Susjedi su “zadarskog Fritzla” već nekoliko puta prijavljivali.

Nakon što je uhićen manijak iz Zadra koji je godinama maltretirao obitelj i silovao vlastitu kćer koja je s njim i zatrudnjela, susjedi su odahnuli. Podsjećamo, krajem srpnja “zadarski Fritzl”, završio je u pritvoru nakon što ga je policiji konačno prijavila jedna od kćeri.

Nesretna djevojka prvo je sve ispričala dečku, koju je je nagovorio da podnese prijavu i tako otkrije strašnu istinu koju je njezina obitelj godinama prešućivala.

Susjedi, koji su godinama sumnjali da monstrum čini stravične stvari svojoj obitelji, priznaju da im je napokon laknulo. Nije bila rijetkost ni da su ga upravo oni prijavljivali zbog nasilja u obitelji, a i sami su imali problema s njim.

“Odahnuli smo otkako ga ne viđamo. Uvijek je bio namrgođen i agresivan. Nitko ga nije simpatizirao. Bilo nam je žao njegove obitelji, ali nikad se nisu žalili. Svoje probleme držali su za sebe”, kazala je jedna susjeda, prenosi portal Kalelarga.info.

Susjedi su kazali i kako ih je bilo strah, jer je manijak imao nasilnu narav, a iz njihove obiteljske kuće često se čula buka i galama. Reagirala je i socijalna službe te policija, no nitko do prošlog mjeseca nije znao kakve se monstruozne stvari događaju.

Komentari