Supruga Srđana Mlađana završila u Remetincu! Izranjavala se nožem, potukla s bratom pa prijetila baki

Supruga zloglasnog ubojice Srđana Mlađana, Elia Mlađan, proteklog je vikenda prijetila svojoj baki pa je završila iza rešetaka.

Policija je privela mladu ženu u postaju gdje je ispitana te je prijavljena radi prijetnje. Jutarnji neslužbeno doznaje da je Elia prijetila vlastitoj baki s kojom živi. Sve se odvilo u petak 2. listopada u večernjim satima u stanu u Zagrebu. Konkretnog motiva nema, a ono što je očigledno jest psihičko rastrojstvo gospođe Mlađan. Bitna informacija jest da je ona sama zvala policiju. Dakle, sama se prijavila.

Isti dan, Elia se izranjavala nožem u prijepodnevnim satima i zvala Hitnu tražeći da ju se hospitalizira, no nakon previjanja rana liječnici su ju pustili kući. Već tokom večeri Elia se žestoko svađala i potukla s bratom koji ju je pokušao smiriti, no uzalud.  Kada joj je prišla baka, Elia je uzela nož i počela prijetiti, piše Jutarnji.

Inače, Elia je javnosti postala poznata prošle godine kada se u Lepoglavi udala za Srđana Mlađana koji tamo izdržava kaznu. Mlađan je zbog trostrukog ubojstva i pažnje javnosti koju je dobio prilikom uhićenja, stekao krug obožavateljica koje su mu godinima vjerno slale pisma u Kaznionicu u Lepoglavi gdje izdržava kaznu do 2025. Elia mu je također pisala, a Srđan je upravo odlučio iz nekog razloga izdvojiti njezino pismo,a svoju ljubav zapečatili su brakom.

 


Komentari