SUDARILA SE DVA AUTOMOBILA I TRAKTOR: Prometna nesreća na čvoru Velika Gorica u smjeru Zagreba

Ilustracija (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na državnoj cesti DC31 Velika Gorica-Mala Buna na čvoru Kušanec te na autocesti A11, krak u čvoru Velika Gorica u smjeru Zagreba (izlazni krak od Velike Gorice prema Kravarskom), izvijestio je u ponedjeljak Hrvatski autoklub (HAK).

U nesreći oko 5.50 sati su sudjelovala dva automobila i traktor. Ozlijeđene su dvije osobe. Obilazak je Ulicom Slavka Kolara.

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Pojačan je promet na gradskim prometnicama, obilaznicama, pojedinim dionicama autocesta i graničnim prijelazima.

Povećana je gustoća prometa na autocesti A1 između čvorova Lučko i Karlovac u smjeru mora.

Zbog prometne nesreće na A4 između čvora Kraljevački Novaki i čvora Ivanja Reka u smjeru Zagreba promet se vodi po dvije prometne trake. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km na sat, a kolona vozila u pokretu je oko 2 kilometra.

Zbog sanacije željezničkog podvožnjaka zatvorena je ulica Velimira Škorpika u Zagrebu na dijelu od Samoborske ceste do Aleje Bologne. Obilazak: Velimira Škorpika-Samoborska cesta-Vrpčanska putina-Kožinčev put-Oranice-Ilica-Aleja Bologne i obratno.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekaja.

U pomorskom prometu nema poteškoća.


Komentari