STRAVIČNO UBOJSTVO POTRESLO HRVATSKU: Sin je osumnjičen za ubojstvo vlastitog oca, istraga se nastavlja

Ilustracija: Zeljko Puhovski / CROPIX

Slavonski Brod i cijelu Hrvatsku u utorak je potresao strašan zločin, ubojstvo nedaleko ovog grada u Slavoniji. Nakon brojnih nagađanja tko, što i kako, tamošnja je policija objavila službeno izvješće koje govori kako je sin žrtve mogući počinitelj strašnog ubojstva.

Nakon završenog očevida na mjestu zločina u Ruščici djelatnici policije i Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu za ubojstvo muškarca (56) sumnjiče njegova sina (20), koji je u utorak oko 5 sati zatečen i uhićen na mjestu zločina.

Prema podatcima policije i županijskoga državnog odvjetništva mladić je oko 4,45 sati, uporabom oruđa zadao više udaraca u glavu i po tijelu svome ocu. Od zadobivenih ozljeda muškarac je preminuo na mjestu napada.

Tijekom očevida izuzeti su svi nađeni tragovi na mjestu događaja, nakon čega je Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu naložilo obdukciju mrtvoga tijela radi utvrđivanja uzroka smrti.

Policijska uprava brodsko-posavska izvijestila da je sin žrtve u srijedu ujutro predan u zatvorski pritvor. Policija i odvjetništvo nastavljaju istragu zbog utvrđivanja svih okolnosti ovoga tragičnog nasilnog događaja.

Komentari