STRAVIČNO OTKRIĆE: Ubojica Jelene Krsmanović ranije silovao djevojku na istom mjestu?

jelena krsmanović
Instagrem/Screenshot

Muškarac je robijao tri i pol godine za ovo silovanje koje se dogodilo u blizini mjesta na kojem je pronađeno tijelo.

Muškarac (38) iz Borče koji se dovodi u vezu s ubojstvom pjevačice, a koji se objesio dan nakon što je najavljeno uhićenje ubojice, silovao je jednu djevojku prije 20 godina, koja je trčala na istom nasipu pored Dunava.

Muškarac je robijao tri i pol godine za ovo silovanje koje se dogodilo u blizini mjesta na kojem je pronađeno tijelo. On je tragično okončao svoj život prije nekoliko dana, kada se objesio u svojoj kući, prenosi Kurir.

Izvor iz istrage otkrio je detalje seksualnog zlostavljanja koje se dogodilo prije skoro dvadeset godina. “Nesretna djevojka bila je u gostima u susjedstvu tog momka. Odlučila je trčati po nasipu. On je vidio da džogira sama, pa je sačekao trenutak kad na nasipu nije bilo nikoga i napao je. Iako je seksualno zlostavljanje odmah prijavljeno policiji, manijak dugo nije pronađen”, kazao je Kurirov izvor.

Kako smo već pisali, Jelena Krsmanović ubijena je u subotu 2. travnja, nakon što je otišla trčati na obližnji nasip, a njezino tijelo pronađeno je dan kasnije. Policija je do sada obavila razgovore s više od stotinu osoba, među kojima se našao i njezin suprug Zoran te njegovi roditelji i kum. Jelena je vjerojatno ubijena čekićem ili motikom i to s više od dvadeset udaraca u glavu. Istragom je pronađen i DNK koji pripada muškarcu čini identitet za sada još nije poznat.

>>> ŠOKANTAN OBRAT U ISTRAZI! Jelenu Krsmanović ubila je…

>>> POSLJEDNJI POZIV JELENA JE UPUTILA MAJCI: Policija na tragu ubojici pjevačice, svekrva imala bizarno zanimanje!


Komentari