STRAVIČNE SCENE: Psi napali i izgrizli umirovljenicu i njenog psa! Građani snimili uznemirujući događaj

Napad bul terijera (Screenshot epodravina.hr)

U subotu u ulici Zrinskih i Frankopana iza stambene zgrade na livadi u Varaždinu dogodio se stravičan incident. Policija je izvijestila da su dva psa pasmine bul terijer napala drugog psa i njegovu 67-godišnju vlasnicu.

Do napada je došlo oko 8.30 sati, a policija je otkrila da vlasnica bul terijera (26) nije držala pse pod nadzorom, točnije na uzici. Bul terijeri su napali velikog švicarskog planinskog psa koji je tom prilikom zadobio ozljede po vratu i glavi, a 67-godišnja vlasnica je zadobila ogrebotine i natučenja pokraj oka dok je pokušavala razdvojiti pse.

Policija je odgovornoj 26-godišnjakinji izdala prekršajni nalog zbog prekršaja iz članka 30 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, za koje je propisana novčana kazna do 200 nekadašnjih njemačkih maraka.

Na snimci koju je snimio stanar obližnje zgrade, a objavio portal epodravina vidi se da su psi bili poprilično revoltirani te su ustrajali u napadu. Pokušalo ih je razdvojiti više osoba, a napadnuta žena pukom srećom nije zadobila teže ozljede.


Komentari