STRAVIČNA NESREĆA Od silovitog udara auto se prepolovio! Trojica mladića preminula su na licu mjesta

Foto: Sanjin Strukic/24sata/Ilustracija

Malo iza ponoći oko 00:45 u nedjelju na dionici ceste D-118 Vela Luka-Blato došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su smrtno stradala trojica mladića, javlja PU dubrovačko-neretvanska. Automobil je udario u stablo i prepolovio se, a mladići su poginuli na mjestu nesreće.

Užasna tragedija pogodila je otok Korčulu i mjesto Smokvicu. Na cesti između Blata i Vela Luke u prometnoj nesreći poginula su trojica mladića. Najmlađem nije bilo ni 20 godina, a dvojica su jedinci, piše Dalmatinski portal.

Općina Smokvica proglasila je sedam dana žalosti.

Prema policijskom izvješću, do prometne nesreće je došlo kada je 19-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom dubrovačkih registrarskih oznaka, krečući se iz smjera Blata u pravcu Vela Luke, zbog brzine neprilagođene uvjetima i stanju kolnika (nepregledan zavoj, mokar kolnik, smanjena vidljivost) izgubio nadzor nad vozilom koje je sletjelo izvan kolnika i udarilo u stablo.
U vozilu su se kao putnici nalazila još dvojica mladića u dobi od 22 i 24 godine.

Od zadobivenih ozljeda sva trojica mladića su, na žalost, smrtno stradali na mjestu prometne nesreće.

Policija je na mjestu događaja obavila očevid kojim je utvrđeno da nitko od nastradalih tijekom vožnje nije koristio sigurnosni pojas.
Tijela stradalih mladića su prevezena na Odjel patologije dubrovačke bolnice.

Komentari