STRAVA U ZAGREBU! Žena (66) pala pod tramvaj, zadobila teške ozljede glave i bori se za život! (FOTO)

Bruno Borković

Vozač tramvaja nesretnu ženu upozoravao je zvučnim signalima i pokušavao zakočiti.

“Netko je pao ili se bacio pod tramvaj u Ilici preko puta pivovare, tramvaji voze preko zapadnog kolodvora”, napisao je član Facebook grupe “Zakaj volim Zagreb”. Naime, nije poznato kako je došlo do ove bizarne nesreće. Javna vatrogasna postrojba Grada također se putem društvenih mreža oglasila o slučaju osobe koja je pala ispod tramvaja.

“Naši vatrogasci upravo su upotrebom jastuka za podizanje izvadili osobu koja je pala ispod tramvaja u Ilici.”, stoji na njihovoj stranici.

Iz ZET-a su nam kazali kako je promet stabiliziran te kako ne mogu davati više informacija, dok iz PUZ-a poručuju kako je osoba potom prevezena u KB Sestara Milosrdnica. Naime, riječ je 66-godišnjakinji koja je tijekom pada zadobila teške ozljede glave, a liječnici se bore za njezin život. Njezino tijelo ispod tramvaja nalazilo se sve do dolaska vatrogasaca koji su je postavljanjem tzv. zračnih jastuka uspjeli osloboditi, a navodno je obilno krvarila iz glave.

Vozač je kako se doznaje, pokušao signalizirati i upozoriti gospođu svim sredstvima, ali nažalost gospođa nije pravoveremno reagirala. Nesretna žena trenutno se nalazi na odjelu intenzivne njege, a 24 sata navodi kako je u naletu tramvaja lakše ozlijeđena još jedna osoba (78) koja je stradala prilikom kočenja.

24sata.hr
24sata.hr
Bruno Borković
Bruno Borković/ZAKAJ VOLIM ZAGREB

>>> PREBRZI TRAMVAJ ŽENI ‘POKOSIO’ NOGE! Očevici ispričali: ‘Prelazila je cestu preko zebre na zeleno’ (FOTO)


Komentari