Stravična nesreća nedaleko Zagreba: Audijem naletio na djete koje je vozilo moped i usmrtio ga

Ranko Suvar / CROPIX / Ilustracija

U Gucima Draganičkim se u petak oko 17:25 sati dogodila prometna nesreća u kojoj je život izgubilo jedno dijete, javlja zagrebačka policja.

“Dijete je prije stjecanja prava na upravljanje, sa zaštitnom kacigom na glavi, upravljalo mopedom marke Tomos, a kretalo se sporednom cestom Ulice Guci Draganićki u smjeru jugozapada.

Dolaskom do raskrižja s Ulicom Guci Draganički prošlo je pored znaka obavezno zaustavljanje i ušlo u raskrižje skrenuvši udesno na sjevernu, a odmah zatim na južnu kolničku traku ne propustivši vozila koja imaju prednost prolaska.

Tom prilikom je na južnoj kolničkoj traci na njega naletio Audi zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 29-godišnjak, koji se kretao Ulicom Guci Draganićki u smjeru sjevera.


U prometnoj nesreći, nakon pružene liječničke pomoći smrtno je stradalo dijete vozač mopeda, a tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku – priopćili su iz PUZ-a.

Na dijelove mopeda je naletio i teretni automobil marke MAN zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 35-godišnjak te osobni automobil marke VW Golf zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 28-godišnjak.

Mladić teško ozlijeđen pri slijetanju s ceste: Vatrogasci sjekli automobil da izvuku 24-godišnjaka

Komentari