STRAVIČNA NESREĆA KOD VRBOVCA: U teškom sudaru poginuli vozač i 11-ogodišnje dijete (FOTO)

FOTO: LUKA STANZL/PIXSELL

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak u mjestu Luka kod Vrbovca, poginule su dvije osobe, a još su najmanje dvije ozlijeđene.

U sudaru koji se dogodio u četvrtak u popodnevnim satima poginuo je vozač Audija i njegovo 11-ogodišnje dijete, a supruga i drugo dijete u teškom stanju te su odmah prevezeni kolima Hitne pomoći u KBC Zagreb.

Prema još neslužbenim informacijama nesretni vozač pokušavao je zaobići BMW njemačkih registracijskih oznaka koji se zaustavio na kolniku kod benzinske crpke kako bi propustio vozila iz suprotnog smjera koja su imala prednost prolaska. Vozač BMW-a, prema pisanju Jutarnjeg lista, navodno je trebao skrenuti lijevo, a iza njega je išao traktor koprivničkih registracijskih oznaka.

FOTO: LUKA STANZL/PIXSELL
FOTO: Luka Stanzl/Pixsel

Očevici kažu da je traktorist u trenutku kada se približio BMW-u naglo počeo manevrirati pa je u jednom trenutku čak bio na dva kotača. Kažu da je najvjerojatnije pokušavao zaobići BMW, ali je zakačio njegov stražnji dio te od zanošenja završio na suprotnom kolničkom traku.

Šokirani očevici

“Činilo nam se kao da je traktorist s lijeve strane htio preteći BMW ispred sebe, ali je okrznuo njegov stražnji lijevi dio nakon čega je u zanošenju završio na suprotnom kolničkom traku kojim je, iz suprotnog smjera, dolazila četveročlana koprivnička obitelj u crnom Audiju A3. Mogu samo reći da je prizor jeziv. Policija i Hitna pomoć vrlo brzo su došli. Ženu i dijete su odvezli kolima Hitne u bolnicu. Ne znam je li i drugo dijete otišlo s Hitnom ili je ostalo zaglavljeno zajedno s ocem u autu. Sve u svemu tuga. Traktorist je tu iz susjednog sela. Neki mještani vele da ima petero djece te da mu je supruga umrla nedavno pa je propao od tuge. Tko će znati što je imao u glavi dok je nagazio na gas bez razmišljanja”, rekao je za Jutarnji list jedan od očevidaca.

Zastrašujuć prizor

U tom kobnom trenutku iz suprotnog smjera naišao je Audi koprivničkih registracijskih oznaka u kojemu je bila četveročlana obitelj. U toim trenutku dogodio se frontalni sudar, a posljedice su za vozača i njegovo dijete bile kobne.


Komentari