STRAVIČAN PRIZOR! Raličar pronašao smrskan auto prekriven ledom, vatrogasci su rezali krov da bi izvukli vozača

Izvor: DVD Sveti Ivan Zelina

Teška prometna nesreća dogodila se u Zagrebačkoj ulici u Svetom Ivanu Zelini. Auto je potpuno razvaljen, a unesrećenog muškarca pronašao je djelatnik zimske službe koji je prolazio cestom, doznaje 24 sata.

Ugledavši potpuno uništen auto, djelatnik je otišao provjeriti ima li koga unutra. S obzirom da se unutra nalazio zarobljeni vozač, djelatnik je odmah nazvao 112. Zbog ovih iznimno niskih temperatura, automobil je bio prekriven ledom.

“U 04.20 sati zaprimili smo poziv Županijskog vatrogasnog obavještajnog centra o spašavanju u prometu u Zagrebačkoj ulici, nasuprot Lukoil benzinske. Na intervenciju izlazimo sa Navalnim vozilom Zelina 110 i 5 operativaca, kombi vozilo i 2 operativca i mazda 116 s 3 operativca”, izvijestili su  Zelinski vatrogasci.

Operacija je bila poprilično zahtjevna s obzirom na položaj automobila, te su ga morali osigurati da se ne prevrne jer bi tada vozač bio još više ozlijeđen. Zbog navedenog su izrezali i preklopili krov kako bi izvukli unesrećenog muškarca koji je povremeno dolazio k svijesti.

Muškarac je prevezen u jednu od zagrebačkih bolnica, a njegovo stanje zasad nije poznato. Očevid je u tijeku.

??06/21 INTERVENCIJA ?‍???

04:20 zaprimili smo poziv ŽVOC-a o spašavanju u prometu u Zagrebačkoj ulici, nasuprot Luk…

Objavljuje DVD Sv Ivan ZelinaPetak, 12. veljače 2021.

 

 


Komentari