STRAVA U ZAGREBU! Zloglasni Đuro Baraba u svom stanu ozlijedio i rezao mladića

Foto: Facebook

Mladić (20) preživio je u noći na ponedjeljak pravi horor u Lastovskoj ulici u Zagrebu. Policajci su ga pronašli u krvi, izrezanog nožem u stanu zgrade u kojoj se inače skupljaju sumnjivi ljudi. Uz ozlijeđenoga mladića bio je Ivan Đurić (28), poznatiji pod nadimkom Naci Đuro i Đuro Baraba zbog svojih ekscesa s veličanjem nacizma i poziranja s puškama. Istražitelji sumnjaju kako je 20-godišnjaka držao u stanu tijekom cijele noći, tukao ga, maltretirao i prijetio mu.

Prema dosadašnjim saznanjima, Đurić je oko 22.30 sati ušao u stan u kojem živi te unutra pronašao 20-godišnjaka. Nije poznato jesu li bili sami, no Đurić ga je odmah napao. Tukao ga je rukama te kasnije rezao nožem.

Po svjedočenju stanara zgrade, vidjeli su kako je policija došla tijekom ponedjeljka ujutro, pišu 24 sata.

– Oko 11 sati ispred zgrade su bila dva muškarca koji su izgledali kao skitnice. Imali su oko 40 godina. Ne bi bili čudni da u jednom trenutku nisu počeli lizati staklo. Samo 10 minuta poslije tu je dojurila policija – kazala je jedna svjedokinja. Mislila je kako su došli zbog neke deložacije jer je ubrzo čula tresak. Tek su joj kasnije susjedi ispričali kako su policajci morali razvaliti vrata. Iako su u Đurićevom stanu pronašli ozlijeđenog mladića, ulazna vrata tijekom utorka nisu bila zapečaćena. Ostala su blago odškrinuta bez znakova da bi netko mogao biti unutra.

Đurića je policija prijavila za prijetnje i pokušaj nanošenja teških ozljeda. Tijekom ponedjeljka je predan pritvorskom nadzorniku. Tek nakon ispitivanja kod državnog odvjetnika znat će se hoće li za njega tražiti istražni zatvor.


Komentari