Strava u parku na Knežiji, razbili čovjeku staklenu bocu na glavi, napali ga i opljačkali tamo gdje se svaki dan igraju djeca

Foto: Borna Filic/PIXSELL/Ilustracija

Stanovnike Knežije uznemirila je početkom lipnja neobična pljačka. Naime, žena je u parku u Ulici Rudolfa Bićanića, udarila 43-godišnjaka staklenom bocom po glavi, pa mu je potom po njoj prolila i pivu. Budući da je muškarac bio ošamućen od udarca, kradljivica je iskoristila priliku i ukrala mu iz okopojasne torbice 16.500 kuna te mu ostale stvari razbacala po tlu.

No, u tom je trenutku došao i 54-godišnjak, koji je podigao novčanik napadnutog muškarca s tla te je iz njega ukrao bankovnu karticu s kojom je kasnije išao u kupovinu čak sedam puta. Iz Policijske uprave zagrebačka kažu da je pokradeni muškarac htio zvati policiju, no ovaj mu to nije dozvolio, pa mu je naposlijetku razbio i mobitel.

Osim toga, sredinom mjeseca, 54-godišnji je lopov u Jablanskoj ulici ušao u trgovini te je s polica ukrao više komada mesnatih i suhomesnatih proizvoda. No, muškarca je ubrzo zatekao zaštitar koji ga je zadržao do dolaska policije.

“Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu”, javljaju iz policije te navode da je ovaj kriminalni duo prouzročio štetu u iznosu od oko 18.000 kuna.


Komentari