STRAVA U CENTRU GRADA: Mladići osumnjičeni da su u zagrebačkom parku silovali maloljetnu djevojku!

Foto: Davor Pongracic / CROPIX

Dvojica mladića navodno je u petak u noći silovala maloljetnicu u parku iznad Tomićeve, poznatom okupljalištu mladih u srcu metropole.

Dvojac osumnjičen za silovanje trenutno je pritvoren na mjesec dana dok se dvojica osumnjičenih brane sa slobode, piše 24 sata.

Mladići koji su završili u Remetincu tvrde da djevojku nisu silovali, a u kojim okolnostima i tko je od četvorice osumnjičenih imao kakvu ulogu pokazat će istraga.

U tijeku kriminalističko istraživanje

“Policijski službenici PU zagrebačke u subotu su dovršili kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom i maloljetnikom zbog sumnje da su 12. kolovoza 2022. godine silovali djevojku, te nad 31-godišnjakom i 30-godišnjakom zbog postojanja sumnje u počinjenje bludnih radnji na štetu maloljetne osobe”, rekli su u PU zagrebačkoj.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičene su doveli pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu, kao i Županijskom državnom odvjetništvu za mladež.

Važno je spomenuti da je na području PU zagrebačke od početka godine do kraja srpnja zabilježeno 33 kaznenih djela silovanja.


Komentari