STRAVA KOD CASINA NA ČULINEČKOJ! Vice, Erma i Mateo premlatili Ivana zbog listića iz kladionice. Evo što ih čeka

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL, Ilustracija

Taman kad je pomislio da će slatko spavati nakon što je provjerio svoj listić iz kladionice i shvatio da je osvojio 714 kuna, Ivan je na ulici dobio batine i ostao bez “ulova”.

Oko 3.30 sati ispred casina na Čulinečkoj cesti dobro raspoložen Ivan susreo je Vicu (26), Emra (27) i Matea (25). No, susret u sitne sate nije završio druženjem.

Trojac je pod okriljem noći počeo naguravati jadnog Ivana, a potom mu je jedan od njih iz stisnute ruke istrgnuo dobitni listić.

“Kad je Ivan zatražio da mu listić vrate, udarali su ga po cijelom tijelu, nakon čega su se udaljili”, stoji u presudi Općinskog suda, doznaje Danica.

Napadači su proglašeni krivim i osuđeni: Vice i Emra dobili su po godinu dana zatvora, ali kazna im je zamijenjena radom za opće dobro. Mateo (25) je osuđen na šest mjeseci uvjetno.

Pogodio sve parove

Ivan je na sudu je objasnio i pozadinu napada.

Istog dana, Ivan se u casinu u Čulinečkoj pohvalio mladićima kako je pogodio sve parove na kladionici. No, kada je izašao na ulicu, nastao je kaos.

“Naguravali su me, pretraživali džepove, udarili šakom u glavu”, svjedočio je Ivan koji je zaključio kako je to za njega bilo iznimno traumatično životno iskustvo kojeg se više ne želi sjećati.

Trojac je vrlo brzo otkriven i uhićen te su završili u pritvoru. Presuda je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti.


Komentari