STRAŠNO! Pirotehnikom joj uništili automobil: ‘Bila sam sretna kad sam čula da će se ta sredstva zabraniti i evo što se dogodilo’

Izvor: Facebook

Vlasnicu dvije godine stare Dacie u subotu je dočekalo izuzetno neugodno iznenađenje. Nepoznati počinitelji su joj pirotehničkim sredstvom oštetili haubu njezinog automobila, koji zbog navedenog izgleda kao je netko pucao na njega.

Incident se dogodio u Loparskoj ulici, a ona je za vrijeme toga bila u frizerskom salonu gdje radi. Kako tvrdi vlasnica automobila, ništa nije čula niti vidjela, no susjedi itekako jesu što su joj odmah i javili.

“Bili smo jako sretni kada smo čuli da će se takva sredstva zabraniti jer imamo četiri kućna ljubimca koji se toga jako boje, no evo, dan nakon zabrane, netko mi upravo pirotehnikom ošteti automobil”, rekla je vlasnica automobila za 24 sata.

Navedeno ju i nije toliko iznenadilo jer kako i sama kaže “takva je godina”. Policija je napravila zapisnik, no ona sumnja da će naći počinitelja. Ono što su do sada otkrili jest je riječ o raketi, što pripada vrsti pirotehnike. Na sreću, samo je gornji lak oštećen, a štetu automobila pokriva osiguranje.

Vlasnica smatra da nije riječ o ciljanom napadu, no isto tako da je počinitelj zaslužio barem neku vrstu opomene, jer uništavanje imovine nikako ne odobrava.


Komentari