STRAŠNA TRAGEDIJA: Poginuo vozač (25), od udarca u stup je na cijelom području nestalo struje

Ilustracija: Tomislav Miletic/PIXSELL

U petak kasno navečer je u Bodovaljcima kod Nove Gradiške poginuo 25-godišnji vozač, kada je vozilo udarilo u zaštitnu ogradu, a preletjevši kanal zabio se u drvene stupove električne mreže te je nestalo struje na tom području, javila je u subotu popodne brodsko-posavska policija nakon očevida.

Nesreća se dogodila u 23.15 sati, a policija je utvrdila da je 25-godišnji vozač prešao na suprotnu prometnu traku, prešao autom na travu i udario u betonski šaht i zaštitnu ogradu mosta odvodnog kanala.

Automobil se potom odbio preletjevši preko kanala, i tada je udario u dva drvena i betonski stup niskonaponske mreže. Od jačine udara u drvene stupove došlo je do puknuća stupova i više metalnih vodova te prestanka isporuke električne energije, priopćila je Policijska uprava brodsko-posavska.

Na mjestu nesreće intervenirali su pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Staro Petrovo Selo kako bi izvukli tijelo 25-godišnjaka. Također su obavješteni djelatnici HEP-a radi saniranja štete na stupovima i električnim vodovima.

Tijekom trajanja očevida od 23.40 do 5.30 sati, promet je županijskom cestom 4178 bio zatvoren i preusmjeravan obilazno. O prometnoj nesreći je obaviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu.

Komentari