Strašna nesreća na Aveniji Dubrava: Troje ozlijeđenih

Hitna pomoć, ilustracija (Foto: Nikša Stipaničev/CROPIX)

U sudaru dva automobila ozlijeđeno je troje ljudi, svi su prevezeni u bolnicu. Promet Avenijom Dubrava zbog nesreće je bio otežan i odvijao se jednim trakom, piše 24 sata.

Nešto iza 22 sata u srijedu navečer, sudarila su se dva automobila na križanju Avenije Dubrava i Branimirove ulice, a tri su osobe pritom ozlijeđene te prevezene u bolnicu.

19-godišnjak je upravljao osobnim automobilom, a kretao se kolnikom Zagrebačke ceste u Sesvetama u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja s Avenijom Dubrava i Ulicom kneza Branimira ušao je u navedeno raskrižje i tom je prilikom na njega naletio osobni automobil. Na njega naletio osobni automobil marke Honda Accord zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 21-godišnjak, a kretao se kolnikom Avenije Dubrava u smjeru istoka.

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 25-godišnji putnik i 19-godišnja putnica iz osobnog automobila VW Polo, liječnička pomoć pružena im je u KBC Zagreb, dok je 20-godišnji putnik iz osobnog automobila VW Polo lakše ozlijeđen,  liječnička pomoć pružena mu je u KB Dubrava, piše Večernji.

“Izgledalo je strašno, prednji kraj crnog automobila bio je smrskan. Dok smo prolazili vidjeli smo kako neki ljudi u šoku stoje pored automobila, bilo je puno policije i vatrogasaca”, ispričao je čitatelj 24 sata, a ujedno i svjedok nesreće.

Promet se zbog nesreće odvijao otežano jednom stranom kolnika.


Komentari