STRAŠAN EPILOG MASOVNE TUČNJAVE: Zagrepčani mladiću razbili glavu, a onda je uslijedio kaos (FOTO)

Izvor: Infovodice.com

Rezultat krvavog obračuna u kojemu su se uz šake, koristile metalne palice i boce, sedam je ozlijeđenih osoba, od kojih su četiri zadobile teške tjelesne ozljede.

U subotu 2. srpnja, negdje oko četiri ujutro, na rivi ‘Malog porta’ u Vodicama došlo je do masovne tučnjave u kojoj je sudjelovalo četvero mladića iz Zagreba i grupa mladih Vodičana. Epilog krvavog obračuna u kojemu su se uz šake, koristile metalne palice i boce, sedam je ozlijeđenih osoba, od kojih su četiri zadobile teške tjelesne ozljede. Neslužbeno, teške ozljede glave zadobio je F.C. (19) iz Vodica, dok je Vodičanin T.K (24) prošao sa slomljenim prstom. Što se tiče Zagrepčana, jedan je mladić zadobio prijelom ruke, dok je drugome ozlijeđena kralježnica i oboje su zadržani na daljnjem liječenju u šibenskoj bolnici, prenosi Jutarnji.

“Zasad mogu samo potvrditi da je zbog tučnjave u Vodicama privedeno i kriminalističkim istraživanjem obuhvaćeno ukupno sedam osoba u dobi od 19 do 24 godine, tri iz Vodica i četvoro iz Zagreba koje su bile u alkoholiziranom stanju. Dosadašnja istraga je pokazala da povod tučnjave nisu bili navijački animoziteti, već je tučnjavi, po svemu sudeći, kumovao alkohol”, kazala je Marica Kosor, glasnogovornica PU Šibensko-kninske.

Izvor: infovodice.com
Izvor: infovodice.com

Zagrepčani izazvali napad?

S druge strane, očevici ovog krvavog obračuna, neslužbeno tvrde kako su masovnu tučnjavu započeli alkoholizirani mladići iz Zagreba i to tako što su fizički napali 19-godišnjeg Vodičana, F.C. i njegovu djevojku. Mladog Vodičanina mladići iz Zagreba najprije su bacili u more, a nakon njegova izlaska na obalu udarili su ga metalnom palicom u glavu (teleskopskom), a potom ga pogodili i bocom u glavu dok je bježao prema ‘Malom portu’, inače, kultnom okupljalištu vodičke mladeži nakon noćnih izlazaka.

F.C. je pokušao tražiti zaštitu kod grupice vodičkih mladića koji su se nalazili na ‘Malom portu’, a onda su se tamo pojavili i Zagrepčani pa je uslijedila masovna tučnjava. Krvi je bilo posvuda, kao i razbacanih boca, ostataka odjeće…

Isto tako, kako se neslužbeno doznaje, policija je pretragom apartmana u kojemu je odjsela zagrebačka četvorka, pronašla više bejzbolskih palica i teleskopskih palica te nekoliko boksera.

Policija je odredila pritvor za sedmoricu mladića iz Vodica i Zagreba osumnjičenih za tučnjavu, te je daljnju istragu preuzelo Županijsko državno odvjetništvo i istražni sudac šibenskog Županijskog suda koji će odlučiti o eventualnom istražnom zatvoru za sudionike ovog krvavog obračuna u Vodicama.

>>> ZAGREPČANI SUDJELOVALI U MASOVNOJ TUČNJAVI: Posvuda krv, komadi odjeće, porazbacane kante…


Komentari