ŠTO SE OVDJE DOGODILO? Muškarac u stanu pronašao provalnika kako isprobava njegovu robu

Foto: Flickr

Stanara je dočekao bizaran prizor kada je otvorio vrata.

Neobične scene odvijale su se u Novom Zagrebu. Naime, 46-godišnji podstanar u svom stanu je zatekao 60-godišnjeg provalnika kako “paradira” u njegovoj odjeći.

Najim T. provalio je u stan na 9. katu, a kada ga je stanar Ernest tamo zatekao, zaključao ga je unutra kao ovaj nebi pobjegao.

Snašao se

Ernest je odmah digao uzbunu u zgradi, a susjedi koji su čuli buku pomogli su mu držati vrata kako provalnik ne bi pobjegao dok čekaju dolazak policije. Osim temeljne policije, na teren je izašla i interventna jer je provalnik podstanaru prijetio nožem.

Kada je Ernest stigao do stana primijetio je da iz njega dopire svjetlost. To ga je začudilo, a kada je zakoračio u stan tamo je zatekao krupnog muškarca odjevenog u njegovu jaknu.  Počeli su se naguravati u tući, a tada je provalnik izvadio i nož. Ernest je tada pobjegao iz stana i Najima zaključao unutra kako nebi pobjegao.

Provalnika jedva izvukli iz stana

Prava drama počela je tek kada je došla policija. Provalnik se zabarikadirao u stan, na vrata je nagurao ormar i nije htio izaći. Najim nije ima gdje, kroz prozor, naravno, nije mogao jer je bio na 9. katu. Naposljetku su ipak uspjeli doći do njega i uhititi ga.

Radi se o državljaninu BiH, a nakon provale u stan prenoćio je u zatvoru. Sada ga čeka ispitivanje u državnom odvjetništvu, a moguće je i da će ga smjestiti u Remetinec, piše 24sata.


Komentari