ŠTO SE DOGAĐA? Zagrepčani sve više kradu, evo što je vidno pijan lopov (55) jučer spremio u džep

Photo: Patrik Macek/PIXSELL/ILUSTRACIJA

U srijedu je zagrebačka policija intervenirala radi tri krađe diljem grada. Sudeći prema situaciji na terenu, novi “hit” je krađa parfema. I to u alkoholiziranom stanju.

U Sesvetama u Bjelovarskoj ulici, oko 17 sati, 55-godišnji je muškarac vidno pijan s polica “maznuo” parfem. U krađi su ga uočile zaposlenice koje su ga pokušale zaustaviti, no on ih je počeo gurati. Srećom, u daljnjem bijegu spriječili su ga policijski službenici koji su ušli u trgovinu i spriječili ga u bijegu.

Na Trnju se prije dva dana dogodio sličan scenarij.  Lopov je nasrnuo na zaposlenicu pa ukrao parfeme i drugo. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Na Trešnjevci je pak, oko 13 sati, muškarac upao u ljekarnu u Ulici Andrije Žaje. Zaposlenici (24) zaprijetio je vatrenim oružjem i uzeo novac, točnije nekoliko tisuća kuna.

Mirno nije bilo ni u  Novom Zagrebu u Ulici Božidara Magovca.  Dvije nepoznate počiniteljice došle su do stana 66-godišnjaka te mu se lažno predstavile kao zaposlenice poduzeća za opskrbu lijekovima. Nakon što ih je pustio u stan, iskoristile su nepažnju oštećenog te otuđile novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.


Komentari