‘STAVI JE NA SVOJU PI***!’ Podivljala Hana silom htjela ući u Centar za socijalnu skrb bez maske! Intervenirala policija

Photo: Dino Stanin/PIXSELL, Ilustracija

Zbog nereda kojeg je izazvala u Centru za socijalnu skrb u Vitezićevoj ulici u Zagrebu, Hana (61) je osuđena i proglašena krivom.

Naime, ona je prošle godine u rujnu oko 9 sati ujutro na silu htjela ući u Centar, ali zaštitar je nije pustio. Dok je divljala, stigle su i socijalne radnice, no ni one je nisu uspjele smiriti. U jednom trenutku prišla joj je žena koja je isto čekala na red i ponudila joj svoju zaštitnu masku za lice bez koje nije mogla ući.

“Stavi si je ti na pi***, J**** ti mater”, uzvratila joj je Hana.

Kako bi nekako smirili pomahnitalu ženu, zaštitaru nije preostalo drugo nego da pozove policiju, koja je ubrzo stigla i smirila situaciju. Prema presudi, ona je u prostorijama Centra narušavala javni red i mir vičući na djelatnicu i psujući joj mater. Govorila je da je “kurva i neka popuši k…, potom vrijeđala prisutne korisnike na sav glas riječima da im je** mater, da si stave masku na pi***”.

Osuđena je na 500 kuna plus 200 kuna troškova postupka. Poziv joj nisu uspjeli uručiti, pa je ročište održano bez nje, javlja Danica.

Komentari